ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία μας

Εδώ και 35 χρόνια, το κατάστημα MANCINI – Γιώργος Γεωργαντώνης, σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικής ένδυσης, με λογικές τιμές, φιλική εξυπηρέτηση και υπεύθυνες συμβουλές για την εμφάνισή σας και τις τάσεις της μόδας.

              Εδώ και 35 χρόνια, το κατάστημα MANCINI – Γιώργος Γεωργαντώνης, σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικής ένδυσης, με λογικές τιμές, φιλική εξυπηρέτηση και υπεύθυνες συμβουλές για την εμφάνισή σας και τις τάσεις της μόδας. Σε εμάς θα βρείτε νεανικά ρούχα, ανδρικά και γυναικεία, κλασικά, σπόρ και κατά παραγγελία.
Εμείς με την σειρά μας, φροντίζουμε πάντα να “ανακαλύπτουμε” και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες, επιτρέποντας τους να ντύνονται πολύ καλύτερα σε σχέση με το ποσό που δαπανούν σε κάθε αγορά τους.
              Επίσης, διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα στολών εργασίας και προστασίας, ιατρών και νοσοκόμων, μαγειρικής, ξενοδοχείων, καμαριέρων, κομμωτών, εργοστασίων και εργοταξίων, που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και προστασίας. Για να δείτε μερικά από τα δείγματα στολών, κάντε κλικ

Η ιστορία μας

Keep it simple

Η εταιρία MANCINI R. – Γιώργος Γεωργαντώνης ιδρύθηκε το 1978 σαν ραφείο σε ένα μικρό μαγαζί στην Αλκιβιάδου. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της είχε στόχο να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές και την προσωπική εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας, μας έδειξαν πολλές φορές την εμπιστοσύνη τους, παραγγέλνοντας ξανά και ξανά το ράψιμο των ενδυμάτων τους σε εμάς  και σύντομα μας βοήθησαν να επεκταθούμε σταδιακά και στην εμπορία ρούχων, σε ολοένα και μεγαλύτερα καταστήματα. Τώρα, βρισκόμαστε σε ιδιόκτητο κατάστημα και εργαστήριο επί της οδού Παρασίου 10 στην Αθήνα και έχουμε επεκταθεί και στην πώληση στολών εργασίας για κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Η αμοιβαία αυτή εμπιστοσύνη είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και το διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού.

Ευχαριστούμε!